Antenistes Barcelona – Manel Telecomunicacions – 931 004 425 – 644 652 604

Antenistes Barcelona – Instal·ladors d’antenes a Barcelona, Cisternet Telecomunicacions, som instal·ladors d’antenes parabòliques, som instal·ladors d’antenes individuals i col·lectives, realitzem instal·lacions de vídeo porters a Barcelona, adaptacions a la T.D.T. (Televisió Digital Terrestre) som instal·ladors de circuit tancat de Televisió (càmeres de vigilància) instal·ladors d’obra nova amb signatura de butlletins.
Els nostres Instal·ladors Antenistes Barcelona, tenen gran experiència professional en aquesta branca i disposen d’instrumental adequat per realitzar els mesuraments necessaris per orientar i ajustar els equips de la seva comunitat.

parabolicas-barcelona

Antenistes Barcelona – TDT & PARABÓLIQUES

antenistes-barcelona

La nostra experiència ens avala.

Tenim experiència en instal·lacions de grans comunitats de veïns, fins a 143 veïns amb un accés i diverses escales, instal·lacions mixtes d’àudio i vídeo, amb central de consergeria, sense problemes des de fa anys en funcionament, sense canviar la instal·lació existent, difícil? Si, impossible? No.
Realitzem pressupostos a Barcelona sense cap compromís, podem fer pressupostos per a porters electrònics o vídeo porters sense desplaçar-nos, solament ha de dir-nos el nombre de veïns que té la seva comunitat i li enviem el seu pressupost el mateix dia, per mail, sense necessitat de veure la instal·lació, ja que el material que utilitzem és d’alta qualitat, en molts casos les avaries són causades per una instal·lació vella, amb entroncaments, amb cables vells, però instal·lant un bon equip digital podem tenir un resultat perfecte, tant en àudio com en vídeo, ja que la comunicació entre la placa de carrer i el interfono o monitor, es realitza per mitjà de busos digitals, eliminant qualsevol interferència provocada per la instal·lació. Això ens permet estalviar temps, materials i en conseqüència, tenir qualitat a bon preu.

En les instal·lacions, Antenistes Barcelona sempre utilitza els millors materials, no necessàriament els mes cars, això ens permet acabar en menys temps i amb menys problemes, volem evitar tornar a una instal·lació per culpa d’una fallada o avaria, per haver utilitzat materials barats o poc fiables, preferim sortir d’una instal·lació amb la tranquil·litat d’haver fet les coses bé.
Realitzem instal·lacions en naus industrials, tenim experiència en instal·lacions amb grans distàncies de cablejat, no tothom vol fer coses difícils, a nosaltres ens encanta, hem tallat sòls per passar cables, hem unit naus amb el mateix CCTV a una sola consergeria, hem unificat controls d’accés, un sol vigilant, diverses portes d’accés, tot en un punt, màxim estalvi.

Passeig de la Zona Franca, 142, 08038 Barcelona
Passeig de la Zona Franca, 142, 08038 Barcelona

Pot trucar sense cap compromís, realitzem el pressupost ajustat a les seves necessitats reals.

Antenistes Barcelona

Telèfons de contacte: Manel 931 004 425 – 659 579 664

Pot enviar un correu electrònic antenistasenbarcelona@gmail.com

www.instaladorantenas.com

Carrer de Pere Riudor, 13, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Carrer de Pere Riudor, 13, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona